Конкурс на заміщення вакантної посади головного бухгалтера

Рожнятівська селищна рада оголошує конкурс на заміщення вакантної посади головного бухгалтера.

 

Основні вимоги до кандидата:

1.Наявність громадянства України.

2.Наявність вищої освіти відповідного професійного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра,спеціаліста.

3.Наявність стажу роботи за фахом не менше як 5 років.

4.Знання чинного законодавства, інших актів законодавства з питань регулювання господарської діяльності та ведення бухгалтерського обліку.

5.Вільне володіння державною мовою.

6.Володіння персональним комп’ютером в режимі користувача.

Уміння застосування в діяльності чинного законодавства України.

 

Критерії, що надають вам перевагу: відмінне знання Бюджетного кодексу України, Податкового кодексу та  Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні».

Додаткову інформацію щодо основних функціональних обов’язків, розміру та умов оплати праці і переліку питань на іспит для перевірки знання законодавства з урахуванням специфіки- функціональних повноважень можна отримати в Рожнятівській селищній раді.

 

Особи, які бажають взяти участь у конкурсі, подають до конкурсної комісії селищної ради такі документи:

  • заяву про участь у конкурсі, в якій зазначається про ознайомлення заявника із встановленими законодавством обмеженнями щодо прийняття на службу та проходження служби в органах місцевого самоврядування;
  • заповнену особову картку (форма П-2 ДС) з відповідними додатками;
  • дві фотокартки розміром 4х6 см;
  • копії документів про освіту, підвищення кваліфікації, присвоєння вченого звання, присудження наукового ступеня (завірену нотаріально або в іншому установленому законодавством порядку);
  • декларацію про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру за минулий рік за формою, передбаченою Законом України «Про засади запобігання і протидії корупції»;
  • копію паспорта (завірену нотаріально або в іншому установленому законодавством порядку);
  • копію військового квитка (для військовослужбовців або військовозобов’язаних). До документів можна подавати додаткову інформацію стосовно своєї освіти, досвіду роботи, професійного рівня і репутації.

Згідно з чинним порядком щодо заміщення вакантних посад посадових осіб місцевого самоврядування конкурсанти складають іспит у письмовій формі на знання Конституції України, Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування», «Про запобігання корупції», а також законодавства з урахуванням специфіки функціональних обов’язків структурного підрозділу.

Документи від кандидатів приймаються протягом 30 календарних днів з дня оголошення про проведення конкурсу.

Подати заяву та документи,  а також одержати необхідні бланки і перелік питань на іспит можна за адресою : пл.Єдності,15 смт.Рожнятів Рожнятівського району Івано-Франківської області, тел..(03474)2-01-65.

 

administrator
administrator
Статті: 1097