Повідомлення про оприлюднення проєкту регуляторного акту

Відповідно до Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань оприлюднюється проєкт рішення Рожнятівської селищної ради «Про визначення окремих положень оренди майна комунальної власності Рожнятівської територіальної громади» (далі – Проєкт). Проєкт розроблений відділом економічного розвитку та інвестицій, туризму та комунального майна селищної ради відповідно до Закону України «Про оренду державного і комунального майна», з метою раціонального, економного та ефективного управління ресурсами територіальної громади, для врегулювання правових, економічних та організаційних відносин, пов’язаних з передачею в оренду майна, що перебуває в комунальній власності Рожнятівської територіальної громади.

Проєкт разом з аналізом регуляторного впливу Проєкту розміщено на офіційному сайті Рожнятівської селищної ради https://rozhnrada.gov.ua/ у розділі «Регуляторна діяльність», підрозділі «Проєкти регуляторних актів».

Зауваження і пропозиції до Проєкту приймаються в письмовому або електронному вигляді, із зазначенням адресанта, протягом одного календарного місяця з дня його опублікування, на адресу відділу економічного розвитку та інвестицій, туризму та комунального майна селищної ради, смт. Рожнятів, вул.Шкільна, 1, каб. 309; e-mail: econom.rozh@ukr.net .

 

administrator
administrator
Статті: 1121