Шановні добровольці!

З метою вшанування мужності та героїзму захисників незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України, підвищення суспільної уваги і турботи про учасників добровольчих формувань, Постановою Верховної Ради України 17 січня 2017 року було встановлено День українського добровольця.

Дозвольте привітати вас із цим святом. У непростий для країни час ви згуртувалися і стали на захист територіальної цілісності і суверенітету держави.

Ви Герої України, які прийняли бій і вистояли. І це свято тих людей, які свідомо, за покликом власного серця стали на захист своєї Батьківщини і захищають рідну землю.

Я схиляю голову перед світлою пам’яттю тих героїв-добровольців, яким не судилося повернутися до рідних домівок. Вони завжди залишаться в наших серцях. Вічна їм пам’ять!

Тож прийміть щирі вітання з нагоди Дня українського добровольця із побажаннями завжди залишатися принциповими, мужніми. Бажаю Вам міцного здоров’я, щастя, злагоди і благополуччя у Ваших родинах, удачі у всіх починаннях та мирного неба на нашій землі!

Василь Рибчак

Голова селищної ради

administrator
administrator
Статті: 1097