Житлова субсидія з травня 2021 року

З 1 травня 2021 року, українці, які отримують субсидію, повинні подати нову заяву для її подальшого призначення. Зокрема, Постановою КМУ від 14.04.2021 року №420 уряд вніс зміни до Порядку призначення житлових субсидій.

Відтак, із травня 2021 року, щоб отримати субсидію (у тому числі на наступний період) всім домогосподарствам без винятку, необхідно подати нові заяви про надання житлової субсидії. Разом із заявою потрібно подати декларації про доходи і витрати осіб, які звернулися за призначенням житлової субсидії.

Також звертаємо увагу, що житлова субсидія особам, які звернулися на її отримання у травні-вересні 2021 року, буде призначатися, починаючи з травня 2021 року.

У Рожнятівській громаді, документи, необхідні для отримання субсидії, будуть прийматися від громадян Центром надання адміністративних послуг, який знаходиться в приміщенні селищної ради, за адресою смт.Рожнятів, вул. Шкільна, 1.   

Заява і декларація можуть бути надіслані поштою на адресу структурного підрозділу з питань соціального захисту населення за місцем реєстрації або в електронній формі через Єдиний державний веб-портал електронних послуг «Портал Дія», офіційний веб-сайт Мінсоцполітики.

administrator
administrator
Статті: 1124