Про проведення громадських слухань з питання обговорення встановлення ставок місцевих податків і зборів, які вступають в дію з 01 січня 2022 року

Рожнятівська селищна  запрошує   взяти участь в громадських слуханнях, які відбудуться 08 червня 2021 року о 10-00 год. в залі Народного дому  селищної ради (за адресою: пл.Єдності,11, смт.Рожнятів) з питання обговорення встановлення ставок місцевих податків і зборів в Рожнятівській територіальні громаді та з  метою врахування зауважень, та пропозицій юридичних і фізичних осіб до проєкту рішення Рожнятівської селищної ради щодо встановлення ставок місцевих податків і зборів що вступають в дію з 01 січня 2022 року.

В розділі у розділі «Регуляторна діяльність» опубліковано проєкт рішення: «Про встановлення місцевих податків та зборів в Рожнятівській територіальній громаді, що вступають в дію з 01 січня 2022 року».

Пропозиції та зауваження до проєкту рішення просимо надсилати до Рожнятівської селищної ради за адресою: вул.Шкільна,1, смт.Рожнятів, Фінансовий відділ Рожнятівської селищної ради, кабінет №316.

Фінансовий відділ Рожнятівської селищної ради

administrator
administrator
Статті: 1122