Оголошення конкурсу з відбору суб’єктів оціночної діяльності

Інформація Рожнятівської  селищної ради про оголошення конкурсу з відбору суб’єктів оціночної діяльності для проведення незалежної оцінки об’єктів нерухомості, що належать до комунальної власності

Конкурсний відбір проводиться щодо об’єктів  комунального майна:

  1. Каналізаційна насосна станція № 2  загальною площею 70,3 м кв. за адресою: с. Сваричів вул. Лесі Українки, 79. Балансоутримувач: Рожнятівська селищна рада.
  2. Будівля районної дитячої бібліотеки загальною площею 261,39 м кв. за адресою смт. Рожнятів  вул. О. Вишні, 2. Балансоутримувач: Відділ культури селищної
  3. Адміністративна будівля Комунального підприємства «Рожнятівводгосп» 143,3 м кв. за адресою смт. Рожнятів вул. Рильського, 1. Балансоутримувач : КП «Рожнятівводгосп».
  4. Котельня «Шкільна»  113,0 м кв. за адресою смт. Рожнятів вул. Шкільна, 6А. Балансоутримувач: ДП “Рожнятівтеплокомуненерго»

Замовник робіт з оцінки об’єктів – Рожнятівська селищна рада.

Мета проведення незалежної оцінки – визначення ринкової вартості об’єктів комунальної власності, які підлягають приватизації.

Кінцевий термін подання документів – 29.06.2021 року.

Конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності буде здійснюватися відповідно до    Законів України « Про оцінку майна, майнових прав та професійну оціночну діяльність в Україні», «Про приватизацію державного і комунального майна»,                                                                                                                                                                                               Положення про конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності для проведення незалежної оцінки об’єктів комунальної власності, затвердженого рішенням виконавчого комітету Рожнятівської селищної ради від 08.06.2021 року № 80.

Вимоги до оформлення конкурсної документації:

Конкурсна документація претендента подається окремо щодо кожного об’єкта комунального майна до відділу економічного розвитку та інвестицій, туризму та комунального майна селищної ради в запечатаному конверті  і складається із:

  1. Конкурсної пропозиції, запечатаної в окремому конверті, яка  має містити:
    • пропозицію щодо ціни виконання робіт;
    • калькуляцію витрат, пов’язаних з виконанням робіт;
    • строк виконання робіт (у календарних днях).
  2. Документів щодо практичного досвіду виконання послуг з оцінки разом із заповненою інформацією щодо досвіду претендента та оцінювачів, які будуть залучені до виконання робіт з оцінки майна та підписання звіту про оцінку майна;  інформація в довільній формі щодо кількості оцінок аналогічного майна за попередні 24 місяці.
  3. Підтвердних документів:
    • заява про участь у конкурсі з відбору суб’єктів оціночної діяльності;
    • копія установчого документа претендента;
    • копія сертифіката суб’єкта оціночної діяльності, яким передбачено провадження практичної діяльності з оцінки майна.
    • копії кваліфікаційних документів оцінювачів, які працюють у штатному  складі  і  яких  буде  залучено  до проведення оцінки та підписання  звіту  про  оцінку  майна;

На конверті слід зазначити: «На конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності», а також зазначити назву об’єкта оцінки, щодо якого буде проводитися конкурсний відбір суб’єкта оціночної діяльності, та найменування юридичної особи або прізвище, ім’я, по батькові фізичної особи – підприємця, який подає конкурсну документацію.

Конкурс відбудеться  02.07. 2021 року о 10:00 годині в приміщенні селищної ради за адресою: смт. Рожнятів вул. Шкільна, 1Тел.(03474) 2-05-38  e-mail: rozhnyativ@i.ua

Конкурсна комісія з відбору суб’єктів оціночної діяльності

administrator
administrator
Статті: 1121