До уваги жителів Рожнятівської громади!

Управління соціального захисту населення Калуської районної державної адміністрації надало список жителів громади, яким житлова субсидія призначена на наступний період без звернення. Списки знаходиться у старост відповідних населених пунктів, а також у головного спеціаліста з питань соціального захисту населення Рожнятівської селищної ради. Просимо звертатися!

Принагідно інформуємо, що за адресою subsidii.ioc.gov.ua жителі мають змогу ввести свою поштову адресу і дізнатися чи призначено їм субсидію та який її розмір за опалювальний й неопалювальний сезони.

Також наголошуємо, про необхідність повідомлення органів соціального захисту про зміни умов надання субсидії, з метою уникнення в подальшому повернення неправомірно нарахованих сум житлової субсидії (тобто про наявність у власності особи житла, загальна площа якого перевищує 230 кв.м. для будинку та 130 кв.м. для квартири, транспортного засобу до 5-ти років або двох транспортних засобів до 15-ти років, двох житлових приміщень, купівлі понад 50 тис.грн., зміни у складі сім’ї тощо).

administrator
administrator
Статті: 1076