Шановні працівники торгівлі!

Щиро вітаю вас із професійним святом – Днем працівників торгівлі!

Ви – представники однієї з найвагоміших сфер економічної діяльності нашої територіальної громади, яка покликана задовольняти повсякденні потреби людей. Торгівля – це вміння глобально і гнучко мислити, організовувати справу, забезпечувати процес матеріальними і людськими ресурсами, враховувати ризики і вигравати.

Щодня мешканці громади користуються вашими послугами. Завдяки вашій праці урізноманітнюється і розширюється споживчий ринок, підвищується якість споживчих товарів. За останні роки мережа торгівлі в селищі та селах оновлюється і стає близькою до потреб людей. Від вашої діяльності залежить і наповнення місцевого бюджету, адже одним із вагомих його джерел є надходження від продажу підакцизних товарів.

Впевнений, що Ви і надалі сприятимете підвищенню рівня обслуговування населення та насиченню споживчого ринку високоякісними товарами.

Бажаю вам, шановні працівники торгівлі, міцного здоров’я, щастя, комерційного успіху, ділової ініціативи, стабільності і впевненості у завтрашньому дні.

Василь Рибчак

Селищний голова

administrator
administrator
Статті: 1124