Дитячий садочок – домівка для дошкільнят (в громаді проводяться роботи по благоустрою закладів дошкільної освіти)

Відповідно до плану соціально-економічного розвитку громади, затвердженого депутатами Рожнятівської селищної ради та з урахуванням пріоритетності потреб й виходячи із  можливостей, відділом освіти селищної  ради проведено ряд ремонтних та впорядкувальних робіт в закладах дошкільної освіти.

У закладі дошкільної освіти (ясла-садок) “Золота рибка” (смт.Рожнятів)  задля виконання вимог пожежної безпеки  за  кошти селищного бюджету встановлено автоматичну пожежну сигналізацію, проведено  просочування горища, тощо. А також, за рахунок коштів обласного бюджету (за сприяння депутата обласної ради Євгенії Бардяк) проведено ремонтні роботи з улаштування покриття з керамічних плиток на суму 69,0 тис.грн.

За рахунок коштів селищного бюджету проведено капітальний ремонт вхідних сходів у цьому ж закладі дошкільної освітина суму 145 000,00 грн.

В закладі дошкільної освіти “Колобок” (с.Сваричів) завершено роботи з ремонту огорожі садочка за  рахунок  коштів селищного бюджету  на суму 30,0 тис.грн.

У всіх дошкільних закладах проводяться роботи з поточного ремонту приміщень та благоустрою територій.

Також за сприяння народного депутата Олександра  Матусевича Кабінетом Міністрів України (від 21 липня 2021 р №822-р.) прийнято рішення про надання субвенції з державного бюджету у сумі 300,0 тис.грн для проведення капітального ремонту фасаду  ЗДО «Колобок» (с.Сваричів).

Принагідно селищна рада дякує усім небайдужим батькам дошкільнят, які своєю працею та коштами долучаються  до  реалізації спільної мети – створення умов для  якісної дошкільної освіти.

administrator
administrator
Статті: 1114