Особлива увага – створенню нового освітнього простору

Відділом освіти, молоді та спорту Рожнятівської селищної ради  проводиться значна робота з підготовки  закладів освіти  громади до нового навчального року.

За рахунок залишків коштів освітньої субвенції проводиться капітальний ремонт приміщень з облаштуванням внутрішніх туалетів в гімназії с. Петранка. Вартість робіт за результатами  закупівлі  склала 185,0 тис.грн.

Завершено роботи з виготовлення та встановлення туалетних кабінок у санвузлах Рожнятівського ліцею, які проведено за рахунок коштів залишків освітньої субвенції на суму 81, 894 тис. грн.

За рахунок коштів селищного бюджету проведено роботи з благоустрою території та прокладання доріжок  з бруківки в Нижньострутинському ліцеї (вартість робіт – 155,8 тис.грн).

За рахунок  залишків  коштів освітньої субвенції відділом  освіти, молоді та спорту  селищної ради  придбано матеріали (мінеральну вату) для  проведення  капітального ремонту (утеплення) фасаду Верхньострутинської гімназії на  суму 130,777 тис.грн.,  а  із селищного бюджету  заплановано профінансувати роботи з утеплення на суму 367,833 тис.грн.  Також  в цьому навчальному закладі тривають  роботи по ремонту  системи опалення. Спільними зусиллями будуть профінансовані роботи з реконструкції шкільного подвір’я Вербівської гімназії (селищний  бюджет – 51,8 тис.грн  та обласний бюджет – 70,0 тис.грн) та проведення капітального ремонту актової зали Рожнятівського ліцею (селищний  бюджет – 112,702 тис.грн  та обласний бюджет – 64,0 тис.грн).

administrator
administrator
Статті: 1121