Привітання з 30-річчям Незалежності України

Шановні жителі Рожнятівської громади!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди великого національного свята 30-річчя Незалежності України! День Незалежності – це День народження Держави, найвеличніший день для нашої країни, це пам’ять про цілі покоління наших предків, які творили історію.

30 років незалежності нашої країни стали для всіх нас випробуванням на єдність, гідність і патріотизм. Ми показали усьому світові, що Україна зі своєю багатою історією та культурою, мелодійною мовою та працьовитими людьми відбулася як суверенна держава і здатна утверджувати демократичні цінності та захищати свободу.

Незалежність – це можливість кожного з нас жити, любити, вірити і творити на своїй рідній землі. Незалежність – це відчуття дому. Незалежність – це надбання багатьох поколінь українців. Наша держава і сьогодні виборює право на свою свободу, цілісність і мирне майбутнє. Бережімо наше спільне багатство і гордість, цінуймо нашу незалежність і пам’ятаймо всіх Героїв, які боролися за неї.

Зичу всім міцного здоров’я, щастя, добра, миру, щедрої долі, сили і наснаги в усіх справах! Нехай кожен день відкриває нові можливості і перспективи для кожного з нас, а впевненість у кращому майбутньому окриляє на нові звершення в ім’я незалежної Української держави!

Селищний голова Василь Рибчак

administrator
administrator
Статті: 1097