Відкриття спортивного майданчика зі штучним покриттям в с.Рівня

14 вересня в селі Рівня, на території ліцею, відбулося урочисте відкриття спортивного майданчика зі штучним покриттям.

Проект реалізовано шляхом співфінансування з державного (кошти залишків субвенції)  та селищного  бюджетів.

З нагоди такого спортивного дійства біля Рівнянського ліцею зібралось багато жителів, учнівської та юнацької спільноти.

Привітати учнів з визначною подією в житті школи та району завітали:  голова Рожнятівської селищної ради Рибчак Василь Ярославович, начальник відділу освіти, молоді та спорту Возняк Руслана Михайлівна.

Голова селищної ради у своєму виступі зазначив, що відкриття спортивного майданчику є знаковою подією для села. Адже здобувачі освіти ліцею беруть участь у турнірах різних рівнів, тож сучасний майданчик зі штучним покриттям дозволить їм ще активніше долучатися до спорту та розвиватися у цьому напрямку, допомагатиме юним спортсменам у професійному зростанні.

І на додачу, вже за традицією, гості подарували  капітанам футбольних команд футбольні м’ячі, які юні футболісти приймали з вдячними вигуками та палаючими від радощів очима.

Директор школи Неспляк Руслана Володимирівна також подякувала всім, причетним до даної події, хто надав суттєву допомогу у будівництві спортивного майданчика та зауважила, що відкриття даної споруди – довгоочікуване свято для всього педагогічного колективу школи та учнів і відтепер уроки, що проходитимуть тут принесуть задоволення, а спортивне життя школи буде більш різноманітним.

Майданчик відкрито!!!

Свято вдалося! Рівнянський ліцей, прикрашений Державними прапорами України, усміхнені, святково вбрані діти, які ділилися з усіма своїм позитивом, заворожували погляд.

administrator
administrator
Статті: 1076

Один коментар

Коментарі закриті.