На контролі – споживання енергоносіїв бюджетними установами громади

Під керівництвом першого заступника селищного голови Віри Сологуб відбулася нарада з питання запровадження системи моніторингу споживання енергоносіїв бюджетними установами селищної ради та комунальними підприємствами. Моніторинг споживання енергоносіїв – це перший крок до запровадження системи енергоменджменту в громаді.

Відповідно до розпорядження голови, №144 від 24.09 призначено відповідальних за моніторинг споживання енергоносіїв. На нараді розробник системи моніторингу Андрій Регей розповів відповідальним представникам закладів медицини та старостинських округів, як працювати та вносити показники лічильників.

До початку опалювального сезону подання показників буде працювати у тестовому режимі. Надалі з 15.10.2021 року буде налагоджено системну роботу. Аналогічне навчання з відповідальними працівниками закладів культури відбудеться в середу 29.09.2021 року.

Координувати проведення моніторингу енергоносіїв та аналізу буде відділ економічного розвитку та інвестицій, туризму та комунального майна селищної ради.

administrator
administrator
Статті: 1115