Святкування Дня м.Болехів

Селищний голова Василь Рибчак взяв участь у святкуванні Дня м. Болехів

3 жовтня місто Болехів відзначило 650-річницю з дня першої письмової згадки.
В урочистостях взяли участь перший заступник голови Калуської райдержадміністрації Оксана Канюката та керівник апарату райдержадміністрації Ярослава Гасяк.
Святкування Дня міста розпочалося із святкових літургій за місто Болехів, болехівчан та мир в Україні у храмах міста. В програмі святкування дня міста відбулися спортивні змагання з греко-римської боротьби, волейболу, шахів, інтелектуальний турнір та дитячий флешмоб «Я люблю Болехів». Під час свята також відбулася виставка митців краю «Болехівщина у Бойківських традиціях» та презентація бойківської вуличної їжі «Буляники». В цей день в місті працювали атракціони, святкова торгівля.
На Співочому полі відбулася офіційна частина свята та концертна програма за участю артистів естради та творчих колективів громади.
Перший заступник голови Калуської райдержадміністрації Оксана Канюка привітала присутніх зі святом, висловила слова вдячності жителям міста та керівництву за те, що примножують здобутки міста, побажала місту процвітання та розвитку, щоб з кожним роком місто ставало кращим, а його мешканцям – добробуту, міцного здоров’я злагоди, родинного затишку та здійснення мрій.
На Співочому полі панувала святкова атмосфера. Яскрава, різножанрова концертна програма за участю артистів, народно-аматорських колективів подарувала мешканцям та гостям міста чудовий настрій і незабутні позитивні враження!

повідомляє Калуська районна державна адміністрація
administrator
administrator
Статті: 1121