У Рожнятові відбувся семінар для осіб, засуджених до покарань не пов’язаних із позбавленням волі

4 жовтня 2021 року в Калуському районному секторі № 3 філії ДУ «Центр пробації» в Івано-Франківській області заступник директора-начальник відділу активної підтримки безробітних Рожнятівської районної філії Івано-Франківського обласного центру зайнятості Василь Калиній провів семінар для осіб, засуджених до покарань, не пов’язаних із позбавленням волі.

Захід відбувся за участю старшого інспектора Калуського районного сектору № 3 філії ДУ «Центр пробації» в Івано-Франківській області – старшого лейтенанта внутрішньої служби Ірини Візнович, заступника начальника Рожнятівського бюро правової допомоги Калуського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Людмили Колодійчик, а також волонтера Рожнятівського бюро правової допомоги Калуського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Христини Рожко.

В.Калиній ознайомив учасників з послугами служби зайнятості, актуальними вакансіями регіону та онлайн-сервісами державної служби зайнятості. Також присутні дізналися про можливість отримання професійної освіти у центрі професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості.

Л. Колодійчик дала роз’яснення щодо надання безоплатної правової допомоги окремим категоріям осіб.

І. Візнович подякувала організаторам за корисну інформацію та важливі роз’яснення у законодавстві, а учасники отримали відповіді на усі запитання що їх цікавили.

administrator
administrator
Статті: 1097