Семінар для роботодавців в Рожнятіській селищній раді

7 жовтня 2021 року фахівцями Рожнятівської районною філії Івано-Франківського обласного центру зайнятості в  Рожнятівській селищній раді проведено семінар на тему: “ Підбір персоналу на засадах рекрутингу”, в якому взяли участь роботодавці громади.

Фахівці філії наголосили, що на сьогоднішній день роботодавці для служби зайнятості є найважливішими партнерами у реалізації державної політики зайнятості населення. Саме роботодавець створює нові робочі місця.

Особливу увагу звернуто на створення нових робочих місць шляхом  надання компенсації єдиного соціального внеску роботодавцям та надання одноразової допомоги по безробіттю для зайняття підприємницькою діяльністю. Безробітні громадяни за сприянням служби зайнятості можуть бути залучені до тимчасової зайнятості, а саме: до громадських та інших робіт тимчасового характеру.

Фахівці презентували таку послугу служби зайнятості як “Електронний кабінет роботодавця” та рекрутинг, за допомогою якого роботодавець  має можливість швидкого заповнення вакансій компетентними працівниками, які своїми якостями відповідають вимогам роботодавця. Завдяки тісній співпраці з роботодавцями служба зайнятості забезпечує збереження обсягів працевлаштування безробітних. Рекрутер надає послуги всім шукачам роботи, не важливо зареєстровані вони в службі зайнятості чи ні.

Семінар пройшов у формі діалогу та відкритої дискусії. Роботодавці мали змогу обмінятися думками, задавали питання та отримали обгрунтовані відповіді.

Рожнятівська районна філія Івано-Франківського ОЦЗ

administrator
administrator
Статті: 1119