На службу в Збройні Сили України

13 жовтня 2021 року з метою інформування безробітних про умови комплектування Збройних Сил України військовослужбовцями для проходження військової служби за контрактом та до резерву Збройних Сил України проведено інформаційний семінар з орієнтації на службу в Збройних Силах України. На семінар було запрошено безробітних осіб віком від 18 до 60 років, які за віком та станом здоров’я можуть служити в Збройних Силах України.

В роботі семінару взяв участь інструктор ІІ відділу комплектування та рекрутингу Калуського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки сержант Сергій Фанарь.

Заступник директора-начальник відділу активної підтримки безробітних районної філії Василь Калиній ознайомив учасників з метою та програмою семінару, надав інформацію про стан ринку праці регіону.

С.Фанарь надав інформацію про порядок відбору громадян України на військову службу за контрактом та до резерву Збройних Сил України: про вимоги до претендентів на військову службу; процедуру відбору громадян; строки військової служби при прийнятті на військову службу за контрактом; перелік основних загальних спеціальностей; пільги та гарантії для військовослужбовців за контрактом, грошове забезпечення, соціальний захист, а також презентував вакантні посади у військових частинах Збройних Сил України.

Учасники семінару отримали вичерпні відповіді на запитання.

Бажаючих служити запрошено на співбесіду.

Рожнятівська районна філія Івано-Франківського обласного центру зайнятості

administrator
administrator
Статті: 1115