Повідомлення про оприлюднення проєкту регуляторного акту –рішення Рожнятівської селищної ради

Відповідно до Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» з метою отримання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань оприлюднюється проєкт рішення Рожнятівської селищної ради «Про затвердження Положення про тимчасове користування окремими елементами благоустрою комунальної власності для розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності, торговельних майданчиків, стаціонарних атракціонів». (далі-Проєкт).

Проєкт розроблений сектором містобудування та архітектури Рожнятівської селищної ради відповідно до вимог, встановлених Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про регулювання містобудівної діяльності», «Про благоустрій населених пунктів», наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 21.10.2011 № 244 «Про затвердження Порядку розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності», наказом Міністерства зовнішніх економічних зв’язків і торгівлі України від 08.07.1996 № 369 «Про затвердження Правил роботи дрібнороздрібної торговельної мережі» та з метою запровадження єдиних процедур при укладенні договорів на право користування окремими елементами благоустрою комунальної власності в межах Рожнятівської територіальної громади.

З вказаним проектом та аналізом його регуляторного впливу можна ознайомитись на офіційній веб-сторінці Рожнятівської селищної ради – https://rozhnrada.gov.ua у розділі «Регуляторна діяльність», підрозділі «Проєкти регуляторних актів», а також за адресою: смт. Рожнятів, вул. Шкільна, 1.

Зауваження та пропозицій до Проєкту приймаються в письмовому або електронному вигляді, із зазначенням адресанта, протягом одного календарного місяця з дня його опублікування, на адресу сектору містобудування та архітектури Рожнятівської селищної ради, смт. Рожнятів, вул. Шкільна, 1, 77601, e-mail: cloudpro20@gmail.com

Сектор містобудування та архітектури

administrator
administrator
Статті: 1094