Повідомлення про оприлюднення проєкту регуляторного акту – рішення Рожнятівської селищної ради «Про затвердження Правил благоустрою території населених пунктів Рожнятівської селищної ради».

Відповідно до Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» з метою отримання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань оприлюднюється проєкт рішення Рожнятівської селищної ради «Про затвердження Правил благоустрою території населених пунктів Рожнятівської селищної ради». (далі-Проєкт).

Проєкт розроблений сектором містобудування та архітектури Рожнятівської селищної ради відповідно до вимог, встановлених Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про благоустрій населених пунктів» та з метою покращення благоустрою населених пунктів Рожнятівської територіальної громади.

З вказаним проектом та аналізом його регуляторного впливу можна ознайомитись на офіційній веб-сторінці Рожнятівської селищної ради – https://rozhnrada.gov.ua у розділі «Регуляторна діяльність», підрозділі «Проєкти регуляторних актів», а також за адресою: смт. Рожнятів, вул.Шкільна, 1.

Зауваження та пропозицій до Проєкту приймаються в письмовому або електронному вигляді, із зазначенням адресанта, протягом одного календарного місяця з дня його опублікування, на адресу сектору містобудування та архітектури Рожнятівської селищної ради, смт. Рожнятів, вул.Шкільна, 1, 77601, e-mail: cloudpro20@gmail.com

Сектор містобудування та архітектури

administrator
administrator
Статті: 1076