Богдан Футерко: Розвиток мережі ЦНАП за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам є важливим інструментом державної підтримки

29 жовтня заступник голови обласної державної адміністрації Богдан Футерко з моніторинговою групою для контролю реалізації проєктів, які фінансуються за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на розвиток мережі центрів надання адміністративних послуг, побував у Рожнятівській територіальній громаді.

Члени моніторингової групи оглянули приміщення, яке селищна рада виділила під ЦНАП та ознайомили представників громади з вимогами чинного законодавства у сфері надання адміністративних послуг.

Богдан Футерко наголосив на обов’язковому виконанні умов надання субвенції: створенні належних умов для забезпечення доступності людей з інвалідністю та маломобільних груп населення, а також використанні коштів до кінця бюджетного періоду.

Додамо, що створення ЦНАПу у Рожнятівській територіальній громаді, відбувається за рахунок коштів місцевого бюджету та субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на розвиток мережі центрів надання адміністративних послуг у розмірі 851,226 тис.грн.

оригінал статті

administrator
administrator
Статті: 1100