Семінар-практикум вчителів трудового навчання на тему: «Шляхи модернізації сучасної технологічної освіти в контексті Нової української школи»

З метою підвищення рівня професійної майстерності вчителів трудового навчання закладів загальної середньої освіти 8 листопада 2021року на базі центру професійного розвитку педагогічних працівників відбувся семінар-практикум вчителів трудового навчання на тему «Шляхи модернізації сучасної технологічної освіти в контексті Нової української школи».

Керівник методичної студії Шищак В.М. акцентував увагу, що в умовах освітньої реформи викладання трудового навчання орієнтоване на формування в учнів ключових і предметних компетентностей, які спрямовані наблизити процес трудового навчання до життєвих потреб учня, його інтересів та природних здібностей. Розуміння змін має оновити підходи до вивчення предметів в Новій українській школі, щоб формувати ключові компетентності. І тут трудове навчання може бути «лідером».

Консультанти центру професійного розвитку педагогічних працівників Шищак Д.Д. та Медвідь І.П. ознайомили присутніх з модельними програмами в освітній галузі «Технології».

administrator
administrator
Статті: 1121