Ми працюємо, щоб працювали ви.

Служба зайнятості сьогодні демонструє нові можливості для роботодавців, а саме: якісно та оперативно підбирає кадри на засадах рекрутингу. Цей новий напрям роботи  доводить свою ефективність.

Головне завдання, яке стоїть перед фахівцем з рекрутингу, є забезпечення роботодавців кваліфікованими кадрами та надання гідної роботи особам, які шукають роботу. Зараз  на ринку праці існує конкуренція серед роботодаців за кваліфікованих працівників. Роботодавці зацікавлені в тому, щоб кваліфіковані кадри залишалися на підприємстві, і саме рекрутинг дозволяє знайти відповідних фахівців. Сьогодні  в роботі з шукачами роботи та безробітними є чимало позитивних прикладів. У листопаді 2021 року до Рожнятівської  районної філії звернулася за допомогою у працевлаштуванні Оксана Кравців. За освітою вона економіст, працювала по спеціальності в Районному загсі, потім працювала продавцем непродовольчих товарів.

 До Рожнятівської філії звернувся  підприємець Дирів Віталій для укомплектування вакансії продавець непродовольчих товарів. Після опрацювання наявних резюме та бази шукачів роботи було відібрано кандидатури, які найбільше відповідали  заявленим вимогам. Проведено співбесіду з шукачами роботи та безробітними,  їх було скеровано до роботодавця.  Так Кравців Оксана успішно працевлаштована продавцем непродовольчих товарів в магазин « Квіти» в Рожнятові . Таким чином співпраця дала свої плоди.

 Рожнятівська районна філія Івано-Франківського ОЦЗ

administrator
administrator
Статті: 1121