Шановні військовослужбовці, працівники Збройних Сил України, дорогі ветерани!

Щиро вітаю Вас з Днем Збройних Сил України! Немає більш благородної місії, ніж захист свого народу, рідної землі. Служба в лавах Української армії для вас не просто професія, це – найвища честь, покликання життя.

День Збройних Сил України в черговий раз ми зустрічаємо в особливих умовах у важкий для нашої держави час, коли тисячі офіцерів і солдатів, серед яких і наші земляки героїчно захищають свою Батьківщину зі зброєю в руках на Сході України. Бажаю усім із честю пройти складні випробування, що випали на долю, повернутися до рідних домівок живими і здоровими!

В цей день ми схиляємо голови перед пам’яттю воїнів, які віддали своє життя за нашу благословенну українську землю. Слава нашим Героям!

Це загальнонаціональне свято в нашій державі, адже українці згуртувалися і довели, що весь народ може стати на оборону своєї країни. Бажаю всім міцного здоров’я, козацької мужності, дідівської гідності, батьківської мудрості, незламної сили волі, віри у власні сили, миру і злагоди та нових звершень у благородній справі служіння Вітчизні.
Слава Україні!

administrator
administrator
Статті: 1124