Подяка благодійникам за подарунки дітям до Дня Святого Миколая

Кожна людина, проживши своє життя, залишає певну згадку про себе на цій землі: хто на віки збудував прекрасні архітектурні споруди, хто створив чудові художні полотна, хто був покликаний навчати і виховувати, а хто своєю повсякденною працею, звичайною і водночас такою потрібною, вносив свій вклад у швидкоплинний потік життя. І всі ці люди в усі часи творили добро — добро для кожного, добро для всіх, добро для народу. Таких людей називають доброчинниками, благодійниками, меценатами. Дуже приємно, що в наш нелегкий час є такі люди, які готові прийти на допомогу іншим і роблять це безкорисливо, доброзичливо та від щирого серця. У народі кажуть, що добра людина – це щаслива людина. І доброта обов’язково повертається до того, хто її віддає. Такі люди є і в нашій Рожнятівській громаді! Неодноразово вони приходять на допомогу тим, хто її потребує: дітям-сиротам, з інвалідністю, дітям, сім’ї яких опинилися в складних життєвих обставинах. А тепер ці щирі небайдужі люди стали помічниками Святого Миколая і понад 100 дітлахів нашої громади отримали подарунки.

Сьогодні ми дякуємо добродіям Богдану Вагилевичу, Тетяні Хоптяк, Миколі Мицаку, Миколі Дубровному, керівництву хлібопекарні «Родина», Мельникам Роману та Петру («Брошнівська хлібопекарня»), Олегу Луцькому («Наш край»), Руслану Залеському, Роману Шлапаку («Дахівка»), Роману Павліву, депутату обласної ради Роману Мошурі, Марії Дубині («Рожнятівська друкарня»), Вірі Кравців (кафе «Карпати»), небайдужим жителям Рожнятова – Валентині Курганській Петру Семенчуку, та Тарасу Парадовському.

Дорогі благодійники! Від усього серця бажаємо Вам здоров’я, злагоди, взаєморозуміння, душевного спокою та достатку. Низький уклін вам за Вашу натхненну і самовіддану працю, за Вашу непохитну віру у майбутнє нашого краю. Хай Господь Бог сторицею віддячить за Ваше розуміння, підтримку і за часточку душі, подаровану дітям!

administrator
administrator
Статті: 1097