ОГОЛОШЕННЯ ПРО ПРОВЕДЕННЯ ГРОМАДСЬКИХ СЛУХАНЬ ЩОДО МІСТОБУДІВНОЇ ДОКУМЕНТАЦІЇ

ОГОЛОШЕННЯ ПРО ПРОВЕДЕННЯ ГРОМАДСЬКИХ СЛУХАНЬ ЩОДО МІСТОБУДІВНОЇ ДОКУМЕНТАЦІЇ: на внесення змін №2 до генерального плану с. Петранка в частині території ур. «Сигавка» із суміщенням детального плану території по зміні цільового призначення земельної ділянки площею 0,35 га, кадастровий номер 2624884401:01:019:0015 гр. Джуса Миколи Миколайовича із земель для ведення ОСГ в землі для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд в с. Петранка Рожнятівської селищної ради Калуського району Івано -Франківської області

Відповідно до статті 21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», Постанови Кабінету Міністрів України від 25.05.2011 №555 «Про затвердження Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні» (із змінами), Петранківський старостинський округ Рожнятівська селищна рада повідомляє про початок громадського обговорення щодо врахування громадських інтересів у проекті містобудівної документації: «на внесення змін №2 до генерального плану с. Петранка в частині території ур. «Сигавка» із суміщенням детального плану території по зміні цільового призначення земельної ділянки площею 0,35 га, кадастровий номер 2624884401:01:019:0015 гр. Джуса Миколи Миколайовича із земель для ведення ОСГ в землі для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд в с. Петранка Рожнятівської селищної ради Калуського району Івано -Франківської області».

Замовник містобудівної документації: Рожнятівська селищна рада.

Розробник містобудівної документації: КП «Госпрозрахункове проектно-виробниче архітектурно-планувальне бюро Рожнятівської селищної ради»

Підстава для розроблення: Рішення сесії Рожнятівської селищної ради від 11.02.2021 року №132-5/2021.

Основна мета розробки детального плану території: є обґрунтування розташування земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд у с. Петранка Рожнятівської селищної ради .

Основні техніко-економічні показники: загальна площа земельної ділянки – 3500м².

З техніко-економічними показниками проекту змін до генерального плану території із суміщенням детального плану та його графічною частиною можна ознайомитись в Рожнятівській селищній раді та Петранківському старостинському окрузі за адресою: 77601 Калуський район, смт. Рожнятів, вул. Шкільна, 1  та с. Петранка  вул. Грушевського 146а (приміщення сільради)

Посадова особа, відповідальна за забезпечення організації  розгляду  пропозицій:  Завідувач сектору містобудування та архітектури Мельник Марія Ярославівна

Строк подання і строк завершення розгляду пропозицій: в період з 12 січня 2023 року по 12 лютого 2023 року.

Громадські слухання відбудуться:14 лютого 2023 року о 14 год. 00 хв. за адресою 77635 Калуський район, : Петранка  вул. Грушевського 146а (приміщення сільради).

Пропозиції до проектів містобудівної документації:

Письмові пропозиції подаються фізичними особами із зазначенням прізвища, імені та по батькові, місця проживання, із особистим підписом. Юридичні особи подають пропозиції із зазначенням найменування та місцезнаходження юридичної особи. Анонімні пропозиції не розглядаються.

Пропозиції громадськості мають бути обґрунтовані в межах відповідних законодавчих та нормативно-правових актів, державних будівельних норм, стандартів і правил та надаватися у строки, визначені для проведення процедури громадських слухань.

Пропозиції подані після встановленого органом місцевого самоврядування строку, залишаються без розгляду.

administrator
administrator
Статті: 1121