Рожнятівська ТГ візьме участь у пілотному проєкті “Бойківські Карпати”

1 березня 2023 року управління міжнародного співробітництва, євроінтеграції, туризму та інвестицій Івано-Франківської облдержадміністрації за партнерської участі 12 територіальних громад Прикарпаття і волонтерів розпочало експериментальний проєкт «Бойківські Карпати».

Ініціатива буде реалізована упродовж 2023 року у межах східної частини етнорегіону Бойківщина, територіальні громади якої обрані як пілотна територія для реалізації проєкту.

Метою проєкту є збільшення туристичної привабливості Східної Бойківщини, підвищення інституційної спроможності управління територією як туристичною дестинацією, створення умов для росту туристичних потоків та залучення інвестицій, перетворення туризму на індустрію економіки відвідувачів.

Проєкт «Бойківські Карпати» реалізовується управлінням міжнародного співробітництва, євроінтеграції, туризму та інвестицій Івано-Франківської облдержадміністрації за партнерської участі 12 територіальних громад Прикарпаття і волонтерів.

У свою чергу, у рамках реалізації проєкту “Бойківські Карпати” упродовж 2023 року триватиме навчання управлінців, працівників освіти і культури, малого і мікробізнесу сфери туризму, креативних індустрій 12 територіальних громад Прикарпаття етнорегіону Бойківщина.

Більше про проєкт:

https://iftourism.com/news/article/na-ivano-frankivshchini-rozpochinayetsya-proyekt-boykivski-karpati

#бойківські_карпати  

#твоя_нова_історія

#iftourland

administrator
administrator
Статті: 1097